lördag, augusti 19, 2006

Crap day

CRAP DAY! Ni vet, det finns dagar som är sämre än andra och så finns det dagar som suger rejäl jävla hästballe. Idag har varit en sån dag. Hade inte mycket för mig idag så jag bestämde mig för att fixa den där jävla adapterpluggen. Jag visste ju sen tidigare att Wal-Mart har pluggen för $9.95. Fransyskan köpte ju en där. Jag kan inte låna hennes nu eftersom hon drog med den svenska tjejen till Houston över helgen och jag hade ingen lust att haka på. Holländaren går inte att få tag på. Promenaden till Wal-Mart gick på känsla. Visste inte exakt hur man skulle ta sig dit eftersomjag bara åkt dit med bil tidigare men jag visste ungefär var det låg så jag började gå. Idag var det inte lika hett som igår - bara 33 grader i skuggan. Som vanligt tog trottoarer bara slut ibland och jag fick gå på sidan av vägen som en jävla luffare. Efter dryga en och en halv timme når jag mitt mål. Tar mig förbi avdelningar med 300 sorters tvättmedel, 100 olika blöjor, läkemedel du inte trodde fanns eller var receptfria och så klart ett litet utbud av vapen och ammunition tills jag når avdelningen med resväskor. Där på en hylla hänger en del teknisk utrustning man kan tänkas behöva när man reser. Ett litet resestrykjärn, några datalexikon och valutakonverterare mm. Där finns dessutom en pluggadaper som konverterar amerikanska pluggar till alla sorters utländska. Av alla varor finns det minst tio exemplar - hyllhängarna är smockfulla. Alla varor utom en - den som heter all in one adapter plug $9.95. Tydligen är den slut och kommer inte finnas förrän om två dagar. Overkligt, fullständigt overkligt!

Nu har jag iallafall beställt en online och den ska komma om ett par dagar. Mitt nästa projekt blir att köpa en cykel.

Hade dessutom diverse växelproblem i tvättstugan idag. Man måste betala $0.75 (dvs tre quarters) för att få igång en tvättmaskin eller en torktumlare och det fanns ingen som hade någon växel och yadayadaya... det var ytterst nära att en blodåder i hjärnan exploderade men jag lever fortfarande.

Idag checkade min rumskompis in. Matt nånting från Orange County Kalifornien. Har pluggat Engelska i tre år. Har tråkigt nog inte bil men verkar schysst ändå. Ska förmodligen på nån konsert i parken senare idag med honom.

Igår var en bättre dag. Ni som tror jag kommer fetta till mig här på junk- och fast food tror fel. Ju närmare terminstarten vi kommer här (den 23e) så öppnar fler och fler matställen. Igår öppnade Commons Hall där man käkar all u can eat buffe. Vet inte exakt var det kostar eftersom man köper en meal plan, dvs ett kort som dom drar av måltider från (jag har för övrigt 149 måltider kvar), men det blir jävligt billigt iallafall. På det här matstället har dom allt möjligt. Ja, det finns fortfarande skräpmat men också jävligt bra mat. Till exempelt en riktigt schysst salladsbuffe. Till lunch igår plockade jag en tallrik sallad, lät en mattant steka en omelett till mig med tomat, champinjoner, lök och skinka (fanns tiotalet ingredienser till att välja ifrån) och så gjorde jag en skön tortilla med köttf'rs, tomat, lite gräddfil, rödlök, sallad och salsa. Man kunde be personal där göra sin egen hamburgare, sin egen pizza, sin egen pasta osv. Det farliga på det här stället är att det finns ett utbud på glass och bakverk som det oxå bara är att plocka ifrån. Precis hur mycket man vill. Men ni vet ju att jag har grym karaktär. Tydligen öppnar en ännu bättre buffe närmare mitt dorm nästa vecka.

Bara 50 meter från mitt dorm ligger Texas State Studen Recreation Center. Där har dom ett stort gym, fyra basketplaner, löparbana, springband, motionscyklar, åtta raquetballbanor och alldeles intill ligger två fotbollsplaner med typ wembleygräs. Helt otroligt. Nästa vecka ska jag försöka gå med i fotbollsklubben. Dom har try outs så det är inte säkert man platsar men vi får se om dom behöver en Pierre Littbarzki eller inte

Nu ska jag gå och fixa med min tvätt. Have a good one som dom säger här.

5 Comments:

At 9:25 em, Blogger Jobs said...

Hej, kollar in här första gången och lyfter på hatten för all text du lyckats knåpa ihop. Bra jobbat!

Föreslår att detta blir nya forumet, ingen skriver eller läser väl det andra ändå.

 
At 11:07 em, Blogger Jens said...

Tackar & bockar!

Ja, varfor inte, angaende forumet - det andra gar ju ner titt som tatt. Men fontenforumet ar fortfarande ett mycket battre forum och ar dessutom, till skillnad fran den har bloggen, endast avsedd for fontar. Det lar val visa sig var folk skriver. Vill ni lamna kommentarer som inte alls har med mig eller texas att gora har sa far ni sjalvklart gora det har.

Glom inte gubbar (fonten boys - red anm) att ni kan fortfarande maila mig om ni vill ha ngt publicerat pa fonten.se

 
At 11:24 em, Anonymous Anonym said...

Hej Jens, kolla in serietabellen!
1. AIK

 
At 12:07 fm, Blogger Jens said...

Jag vet - jag foljde Igors matchrapportering via dn.se

Hoppas Elfsborg tappar pinnar imorn.

Vad ar det for snack pa aporna om att jonevret ska avga? Har inte han kirrat sm-guld med mera till dom? Borjar likna krisen i ett annat stockholmslag for ett par ar sedan.

Regnade det i Stockholm igar eller?

 
At 10:47 fm, Blogger Dyxelogisk said...

Ser att du fixat en kamra Jens, ser fram imot fler bilder..

Skön fest önskar att du tagit lite bilder *eller att jag hade vart där*

 

Skicka en kommentar

<< Home