tisdag, september 19, 2006

Derbysjuka

Det här är för att berätta att det inte är ett dugg mindre nervöst på andra sidan Atlanten. Så förbannat ängslig inför matchen imorn. Det känns i magen att det närmar sig och det vaknas när det ska sovas. Det surfas in på Gnagarforum och på de olika dagstidningarna men det hjälper inte ett dugg! Oron blir bara värre.

Jag startar morgondagen klockan 11 med The Development of English som håller på i en timme. Det blir sista lektionen innan provet på fredag vilket betyder att det gäller hålla någorlunda fokus på vad professorn säger. Sen blir det skolk för första gången här borta. 14.00 börjar English Literature men, som sagt, inte för undertecknad eftersom 13.00 börjar matchen som man kan streama från Canal plus hemsida. Ber till alla möjliga gudar att det funkar. Ska se matchen med Malin här som är gårdare och vi bestämde att någon utomstående får sitta emellan oss. Minns inte senast jag tittade på ett derby med fienden. Har det överhuvudtaget hänt?

Upp flyger grindarna
Stanken förs med vindarna
Du undrar säkert hur
Aporna kunde slippa ur

Nån har kopierat nycklarna till Skansen
Å… sedan låst upp för alla Djurgårdfansen
I omlopp är nycklarna till Skansen
Nycklarna till Skansen

Så får det ej gå till
Apor springer hur dom vill
Dom måste bort från stan
Fällor gillras med banan

Fick resultatet på min första quiz (American Literature) 92 bananer av 100 (4 fel av 50). Medel låg på 76. Måttligt nöjd med det. Visserligen är det över medel, men frågan är om resultatet skulle ligga över medel om man räknar bort alla joshar som gick dit och skrev typ 40 poäng.

I morse var det bara drygt 21 grader i skuggan på morgonen när jag gick mot lektionen. Kändes ganska kallt men på väg hem några timmar senare var vi uppe i sköna 28 grader.

Nej, nu måste jag ta reda på vilka sätt den gamla engelskans vokabulär expanderade.

Dagens fråga - Om du kunde välja segrare i endast en av följande, vilket skulle det bli - Segrare i valet eller segrare i derbyt?

2 Comments:

At 11:32 fm, Anonymous Anonym said...

Valet har vi ju redan torskat så det är inte tal om nåt val!

 
At 9:17 fm, Anonymous Anonym said...

Året 2006 har varit rätt bra på många sätt:
1. Liam
2. AIK i topp
3. Derbysegrar mot dif
4. Sossarna är puts väck

 

Skicka en kommentar

<< Home